URLs don't display any more

Contributions, adding your business or organisation, suggestions and feedback.
Alec
Posts: 34
Joined: Thu 12 Dec, 2013 2:51 pm

URLs don't display any more

Postby Alec » Wed 05 Feb, 2014 10:24 am

The links I've had in posts using the [ URL ] code have stopped working - has anything been changed in the forum (they were working a week or two ago)

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 56
Joined: Tue 05 Nov, 2013 11:37 pm

Re: URLs don't display any more

Postby admin » Wed 05 Feb, 2014 12:19 pm

Please provide details of the specific posts you're referring to.

Alec
Posts: 34
Joined: Thu 12 Dec, 2013 2:51 pm

Re: URLs don't display any more

Postby Alec » Wed 05 Feb, 2014 3:53 pm

admin wrote:Please provide details of the specific posts you're referring to.


viewtopic.php?f=8&t=61#p794

(I'd post this as a link, but it doesn't work!)

The band names in that post were (working) links. When I went back to look yesterday, they'd disappeared (though were still correctly in the source, if I went to edit the post). To make them visible, albeit not as links, I had to insert them a second time beside the non-working links.

Ah, interesting, so putting a URL directly in a post now appears to create a link, albeit a slightly oddly labelled link. (as above). The URL tag still doesn't work, mind.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 56
Joined: Tue 05 Nov, 2013 11:37 pm

Re: URLs don't display any more

Postby admin » Thu 06 Feb, 2014 12:50 pm

Many thanks for flagging this up. The issue has now been resolved :)

Alec
Posts: 34
Joined: Thu 12 Dec, 2013 2:51 pm

Re: URLs don't display any more

Postby Alec » Fri 07 Feb, 2014 2:31 pm

Excellent prompt response!

And you even tidied up my post after fixing the original problem - excellent service!


Return to “About Discover Hertford Online”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron